Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Студенти 9 вишів нашого міста об'єднались і передали автівку для воїнів 128-ї бригади ТрО. Це стало можливим завдяки конкурсу серед ЗВО «Студентська весна - 2023. Творчий конрнаступ», який цьогоріч був присвячений популяризації волонтерського руху.

Переможці конкурсу, серед яких і студенти ДДМУ, відмовились від призового фонду та спрямували всі кошти на допомогу фронту.

Автівка, придбана для військових, вже незабаром опиниться на фронті, де допомагатиме нашим захисникам боротися з ворогом. Окрім автомобіля, нашим оборонцям буде передана гума для іншої бойової машини, а також окопні свічки, маскувальні сітки, повербанки, солодощі та обереги.

«Молодь розуміє, що у нас за стан в країні, і вони активно допомагають нам. Автівка дійсно нам дуже потрібна для логістики, бо це нині, на жаль, розхідний матеріал», - зазначив Руслан на псевдо Лебідь, військовослужбовець 128-ї бригади ТрО.
«Нарешті автівка придбана, вона перефарбована, проведено технічний огляд. Сьогодні її передають військовим 128-ї бригади ТрО Дніпра і вона поїде допомагати хлопцям на бердянському напрямку.», - зазначив Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР.