Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні викладачі, студенти, співробітники!

Швидко минає час, завершує свою історичну ходу 2023 рік, сповнений тривог, очікувань, болісних втрат і віри. Разом з усією країною ми не зламалися, не зійшли з накресленого шляху, наполегливо працювали на ниві якісної медичної освіти й охорони здоров'я наших громадян. Протягом цього року ми не втратили наш кадровий потенціал, розширювали й удосконалювали освітні напрями, створювали умови для безпечного проведення навчального процесу в період війни.

Водночас нам вдалося закласти фундамент пріоритетних напрацювань на новий 2024 рік, серед яких найбільш значущими є ліцензування освітніх напрямів, акредитація спеціальностей післядипломної освіти, розвиток реабілітаційного напряму як в освітньому, так і в клінічному просторах, розбудова університетської лікарні відповідно до світових стандартів.

Упевнена, що професіоналізм, єдність, цілеспрямованість нашого колективу стануть запорукою успішного вирішення нових завдань. Дякую всім за можливість разом, єдиною родиною гідно виконувати нашу спільну справу.

Бажаю в новому році легких злетів, впевнених кроків, сміливих мрій і мирного неба! Нехай 2024 рік буде сповнений здоров'ям, теплом і злагодою. 

З Різдвом та прийдешнім Новим роком!

 

Тетяна ПЕРЦЕВА,
ректор, академік НАМН України, професор