Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

17 листопада у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день студентів. Це свято бере початок ще з 1939 року, а з 1999 року до святкування долучилася і українська молодь.

Напередодні свята у Дніпропетровській медичній академії студентів привітали ректор, професор Тетяна Олексіївна Перцева, перший проректор, професор Ігор Станіславович Шпонька, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Леонід Юрійович Науменко та декани факультетів. Найактивнішим вручили грамоти у номінаціях «Лідер року», «Громадський діяч року», «Науковець року», «Митець року», «Спортсмен року», «Волонтер року» та сувеніри з Петриківським розписом.

 «У цей радісний день хочеться побажати вам успіхів. Студентство це найкращі роки вашого життя. Можливо, не усі зараз це усвідомлюють, але у майбутньому усі будуть згадувати ці молоді роки», – відзначила Тетяна Олексіївна.

Талановита молодь презентувала збірку поезії «З любов’ю в серці... », яка присвячується 100-річчю медакадемії. Усі присутні мали змогу подивитися фільм, де молоді поети показали багатогранність своєї душі через власні вірші.

Ігор Станіславович побажав студентам здоров’я, натхнення, бути кращими у навчанні, використовувати молодість на те, щоб побачити світ, зустріти кохання, яке також супроводжувало б у навчанні.