Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

27 жовтня у місті Дніпро відбулась чергова Всеукраїнська науково-практична конференція  «Сучасні методи діагностики та лікування в урології, андрології та онкоурології». На конференції були представлені більше 30 доповідей вчених з багатьох міст України. Цьогорічну конференцію відрізняла мультидисциплінарність, окрім урологів в ний брали участь гінекологи, фармакологи, венерологи, сексологи, ендокринологи та патоморфологи.

Після вступного слова розпочала конференцію секція «Андрологія та запальні захворювання органів сечовидільної системи». По обіді захід продовжився секцією «Онкоурологія та трансплантології», а заключною була секція «Сечокам’яна хвороба. Симптоми нижніх сечових шляхів. Урологічна освіта».    

Завершував наукову частину конференції професор С.І. Бараннік з доповіддю «Приклади лікарняного обов’язку та честі. Відновлення імен та фактів біографії», яка підсумовувала багаторічну пошукову роботу по співробітникам медакадемії, професорам В.Н. Деревенко та В.Ц. Томашевського.

Урочистим моментом стало нагородження завідуючого кафедри урології, професора В.П. Стуся відзнакою «За врятовані життя» християнським товариством сприяння безпеці життєдіяльності «Українська Армія Спасіння» у зв’язку з нещодавнім відзначенням Всесвітнього дня медика, на честь Дня захисника України та значний внесок у медичну справу.